Yash

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Dette håndlavede indiske tæppe har en stram uldvævning. Det er fremstillet til at kunne holde i lang tid. Hvert eneste rektangulære tæppe er fremstillet af vores erfarne håndværkere i Indien. Elfenben er blandet sammen med andre neutral farver. Resultatet er et alsidigt tæppe. Det kommer til at blive en fortryllende tilføjelse til næsten ethvert værelse.Sukhi går ind for fair trade. Det betyder at hver håndværker modtager en rimelig løn. Vores vævere nyder også godt af gode arbejdsvilkår. De modtager højere lønninger end i de fleste andre i deres fællesskab. Og mest af alt elsker de, det de laver. Det er bare den måde vi arbejder på, for at sikre at du får de bedste håndlavede tæpper. Indiske tæpper er en kunstform. Det er vi sikre på at du er enig i.
Type:Helt-specielle-designs
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:1-2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om helt-specielle-designs

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere: