Tahir

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Et flettet uldtæppe er et symbol på kvalitet. Sukhi er begejstrede over at kunne tilbyde håndlavede flettede uldtæpper som Tahir.Indretningsarkitekter har i lang tid kendt til fordelene ved et neutralt flettet uldtæppe. Og nu lærer du også dets hemmelighed at kende. Denne smukke stil kvikker næsten ethvert værelse op. Det er også perfekt i stuer og på kontorer.Der bliver lagt meget nøje til detaljer ved fremstillingen af ethvert Sukhi tæppe. Vores håndværkere er meget stolte af de tæpper de laver. Og Tahir er ingen undtagelse. Hvert eneste håndlavede og tilpassede flettede tæppe leveres med uendelige muligheder. Det er stilet. Det er neutralt, og det er super sjovt.Vælg Tahir. Vi kan endda tilpasse tæppets størrelse for dig. Du får et åndeligt, naturligt uldtæppe som er let at pleje. Det passer ind til enhver indretning, enhver stil og enhver smag.
Type:Flettede uldtæpper
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om flettede uldtæpper

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 64487424, emalloc: 62388984
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem