• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Sukhi kvalitet

Hos Sukhi handler det ikke kun om udseende. Det er derfor at vi dykker ned under overfladen for at fremstille noget som du vil værdsætte. Materialer, teknikker og tradition er trinnene til at fremstille et specielt tæppe.

rektangel-kugletaeppe-sukhi

Vores materialer

Vores håndværkere bruger kun materialer af højeste kvalitet. Og vores kunder elsker vores ufarlige og allergen-fri materialer, som ægte uld. Vores filtkugle tæpper er for eksempel lavet af 100% ægte uld fra New Zealand. Kun en farve bliver brugt per filtkugle. Dette sikrer at tæpperne holder for evigt.

rund-kugletaeppe-sukhi

Et højt niveau af Integritet

Vi har bemærket at andre tæppefremstillere virkelig springer over hvor gærdet er lavest. Og det synes vi er en skam. Filtkuglerne bliver fyldt med billigt affaldsmateriale. Mange virksomheder sælger også Beni Ouarain tæpper med 50% færre knorter. Produktionsomkostninger er mindre fordi virksomheden kun bruger halvt så megen uld. Men resultaterne lider. Der er mange muligheder for smutveje når det kommer til tæpper. Men dem tager Sukhi aldrig. Disse forskelle kan nogle gange ikke ses på billeder på hjemmesiden. Men stol på os. Når du ser dit nye tæppe i dit hjem, vil du bemærke forskellen.

sukhi-kvalitet-beni-ouarain-taeppe-tradition

Autentiske produkter

Vi respekterer traditioner og tidløst håndværk. Vi sælger og fremstiller derfor kun originale produkter. Der er mange “copy-cats” på markedet. De er fra lande som Kina. Vi tror på traditioner. Vores Berber tæpper kommer direkte fra Atlas Bjergene I Marokko. De er opkaldt efter Beni Ouarain stammen som fremstiller dem. Vores filtkugle tæpper kommer altid fra Nepal.

kvalitet-sukhi-beni-ouarain-taepper

Sikrer resultater som du vil elske

Mange af vores vævere arbejder hjemmefra. Vi støtter dem undervejs med omfattende oplæring. Før at hvert tæppe afsendes, udfører vi en detaljeret kvalitetskontrol. På den måde kan vi garantere at du får et tæppe af høj kvalitet. Denne metode virker virkelig. Den lader os ansætte mange vævere i forskellige dele af verdenen. Den sikrer altid de bedste resultater.

lave-et-feltkugle-kugletaeppe