Smiudin - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Det er en ren fryd at røre ved det håndknyttede tæppe Smiudin. Fibrene er bløde, tykke og alt i alt helt luksuriøse. Det gør det til en dejlig oplevelse at gå hen over dette vidunderlige tæppe. Det sprudler af liv og glæde. Smiudin er omhyggeligt vævet af vores dygtige håndværkere.

Smiudin gemmer på et stort mysterium. Vi elsker den blå baggrund og de kryptiske, brune, geometriske figurer. Designet er en perfekt tilføjelse til hvilket som helst rum i dit hjem. Tæppet er fremstillet af newzealandsk uld af den højeste kvalitet. Vi bruger derudover skinnende bambussilke.

Vi ønsker, at dine tæpper vil inspirere dig og give dig kolorit på tilværelsen. Smiudin er et charmerende tæppe, som altid vil kunne påkalde sig opmærksomhed. Du kan se frem til mange år fulde af komplimenter!

Se også: Smiudin - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63700992, emalloc: 61863584
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem