Sharwan

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Vores Sharwan tæppe er virkelig en perle. Dette bløde rektangulære uldtæppe er brunt. Det består af et hypnotiserende mønster. Det har neutral farver som passer til mange omgivelser.Et fantastisk tæppe kan virkelig fremhæve ethvert rum. Placer det det rette sted, og det kan give liv til enhver indretning. Vi elsker vores håndlavede indiske tæpper her på Sukhi. Og vi er sikre på at du vil elske dette uldtæppe. Det er blødt og en fryd at røre ved. Men det er også holdbart og kan klare en masse.Vores indiske håndværkere går ind for at fremstille kun de bedste uldtæpper. Uld er et traditionelt valg når det gælder indiske tæpper. Og materialets skønhed varer ved. Disse fortryllende indiske tæpper vil med sikkerhed give dig et smil på læben.
Type:Helt-specielle-designs
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:1-2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om helt-specielle-designs

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere: