Santosh - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Det håndknyttede tæppe Santosh er som en verden fuld af muligheder. Leder du efter et tæppe, der vil passe ind overalt? Ønsker du dig et tæppe, der kan gå i arv? I så fald er Santosh et glimrende valg.

Røde og blå nuancer er spredt ud over en brun baggrund. Santosh vil gå godt i spænd med stort set ethvert rum eller enhver form for indretning. Det er perfekt til både et hjem og et kontor.

Santosh-tæppets geometriske mønstre er omhyggeligt arrangeret. Det er en elegant måde at pifte et rum op på. Lav et markant eller subtilt statement!

Vi anvender bambussilke og 100 % ren, newzealandsk uld. Det er verdens fineste. Sådan en uldkvalitet er med til at gøre Santosh til noget helt særligt.

Bare en enkelt berøring er nødvendig for at mærke, at Santosh er et enestående tæppe. Det er tykt og overdådigt. Du har ganske givet aldrig mærket et tæppe som Sukhis tæpper.

Se også: Santosh - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63176704, emalloc: 61240560
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem