Saksham - håndtuftet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Sukhis håndtuftede tæpper er fremstillet af verdens fineste, tykkeste og mest luksuriøse uld fra New Zealand. Vi skaber tæpper, som du altid vil have lyst til at berøre og betræde.

Efter vores opfattelse fortjener du den allerfineste form for luksus. At røre ved et håndtuftet Saksham-tæppe er en overdådig og beroligende oplevelse. Vi fremstiller vores tæpper, så kan blive brugt af dig, tilpasset dine behov. Saksham er et vidunderligt eksempel på vores filosofi.

Vi arbejder tæt sammen med verdens dygtigste håndværkere. Det betyder, at vi kan tilbyde dig de dejligste tæpper. Og vi har skabt vores håndtuftede tæpper, så de stadig er overkommelige rent prismæssigt.

Vores håndværkere tjener flere gange mere end andre arbejdere i deres region. Det giver dem mulighed for at fokusere på at skabe tidens smukkeste tæpper.

Se også: Saksham - håndknyttet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndtuftet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:håndtuftet
Produktionstid:Omkring 8 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 61269840
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem