Sai

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Sukhi’s Sai tæppe afslører vibrerende farver og et sammenslående design. Dette energiske indiske tæppe tilføjer spænding til ethvert rum. Og det byder på en sjælden charme og forfinelse.Uld er længe blevet værdsat i indisk tæppefremstilling. Uld er holdbart, og alligevel blødt og let at pleje. Det giver en jordisk, naturlig varme til ethvert hjem. Vores indiske håndværkere vælger det bedste uld på markedet. Og så fremstiller de omhyggeligt vores helt unikke tæpper.Vores håndværkere er også meget stolte af deres arbejde. Så vi returnerer tjenesten. Når du bestiller et Sukhi tæppe, ved du dette med sikkerhed. Det er håndlavet. Det er lavet af de fineste materialer. Og vores håndværkere kan altid nyde godt af en fair løn og gode arbejdsvilkår. Faktisk modtager Sukhis håndværkere to til tre gange så meget i forhold til den gennemsnitlige løn i regionen.
Type:Helt-specielle-designs
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:1-2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om helt-specielle-designs

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61111120
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem