Malika - Rundt

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.834,80 kr

Vores pris: 2.126,10 kr

Udsalgspris: 1.417,40 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Det runde Malika er et fortryllende rundt tæppe. Det føles vidunderligt at røre ved. Det består også af traditionelle Beni Ouarain tæppeegenskaber. Historien bag disse tæpper er oldgammel. Vores håndværkere i Marokko bruger kun tyk og holdbar uld. Hvert Malika Berber tæppe består af vigtige symboler. Disse designs afslører spirituelle historier. Nogle siger også at de er om væverens liv.Forvent at nyde glæde af disse tæpper i mange år. De er perfekte til stuen, til kontoret eller i soveværelset. De vil fremhæve ethvert rum i dit hjem.Sukhi Berber tæpperne er håndlavede i Marikko af dedikerede vævere. Vores håndværkere fremstiller kun de fineste tæpper. Sukhi går stærkt ind for fair trade. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores håndværkere en løn der er 2-3 gange højere end den gennemsnitlige løn i regionen.Også tilgængelige:Malika - Gråtog Malika - Hvidt
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 61178976
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem