Khadija - Rundt

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.834,80 kr

Vores pris: 2.126,10 kr

Udsalgspris: 1.417,40 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Har du noget på hjerte? Så tag et kig på vores smukke Beni Ouarain tæpper. Det runde Khadija tæppe er et fantastisk eksempel på hvorfor marokkanske tæpper er så værdsatte. Disse utrolige tæpper er håndlavede af dygtige vævere i Marokko.Dette runde tæppe bringer charme og øjeblikkelig varme til dit hjem. Din familie og gæster vil sætte pris på dette mesterværk. Det er neutralt nok til at det kan placeres hvor som helst. Og dette elegante tæppe har et diamant-mønster og en rund form. Det vil altid få opmærksomhed.Dette Khadija tæppe som er lavet af tyk uld af høj kvalitet er noget helt specielt. Vi er sikre på at du vil være enig. Vi går stærkt ind for fair trade. Alle Sukhi håndværkere modtager to til tre gange så meget i løn som andre i regionen.Også tilgængelige:Khadija - Gråtog Khadija - Hvidt
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere: