Rippo - håndtuftet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Tæpper af høj kvalitet har været kendt som luksusgenstande langt tilbage i historien. Hos Sukhi har vi dedikeret os til at skabe verdens bedste, håndlavede tæpper. Og vi arbejder på at holde vores håndtuftede tæpper nede i pris.

Det er en sand fornøjelse at røre ved Rippo. At betræde det er en gennemført luksusoplevelse. Sådan er det, lige meget hvor længe du kommer til at eje dette tæppe.

Rippo har et markant, geometrisk design. Sådan ét, der kan passe ind overalt. Vi elsker dets neutrale farver og flydende fornemmelse. Rippo kan løfte ethvert rum.

Ingen materialer kan måle sig med dem, vi anvender. Vi udvælger udelukkede naturlig, ren uld fra New Zealand. Hvorfor er det så vigtigt at bruge kvalitetsuld? Fordi det giver os mulighed for at skabe de skønneste tæpper.

Se også: Rippo - håndknyttet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndtuftet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:håndtuftet
Produktionstid:Omkring 8 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63438848, emalloc: 61985912
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem