Rippo - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Det har en ganske neutral farvepalet. Det byder på en kombination af elegante og tankevækkende, geometriske former. Rippo hører hjemme overalt. Dette håndknyttede tæppe er fremstillet af vores bedste håndværkere. At fremstille det kræver både tid og kærlighed.

Rippo har en afmålt brun og hvid kant. Dets midte er omrammet på elegant vis. Det skaber en vidunderlig effekt. Rippo vil passe perfekt til hvilken som helst form for indretning. Det fungerer med enhver stil i dit hjem eller på dit kontor.

Hvordan kan det lade sig gøre at fremstille utroligt holdbare, håndknyttede tæpper som Rippo? Det skyldes Sukhis dygtige håndværkere. Vi arbejder sammen med nogle helt utrolige talentfulde folk. De får alle en fair løn. Vi sørger for, at de får bambussilke og verdens bedste uld at arbejde med.

Sukhis tæpper besidder en ekstraordinær skønhed og holdbarhed. Sådan er det skabt lige fra begyndelsen.

Se også: Rippo - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 61200016
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem