• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Rengøringsinstruktioner

Støvsugning

Husk at støvsuge dit tæppe nu og da. Dette vil gøre at dit tæppe holder længere. Du fjerner smuds og skidt, der kan skade dit tæppe, når du støvsuger det.

Når du støvsuger dit tæppe, bør du være opmærksomhed på syningerne. Vær forsigtig ikke at støvsuge for længe eller aggressivt på syningerne. Støvsug aldrig over hjørnerne af tæppet. Dette kan beskadige syningerne. Til sidst, husk at støvsuge med, og ikke imod, syningerne.

Tips til at fjerne pletter

Størstedelen af pletfjerningsprodukterne derude, er ikke formulerede til at tage hensyn til naturlige fibre. Disse rengøringsprodukter vil, for det meste, være for hårde for de naturlige fibre i Sukhi tæppe, så som uld og hemp. Derudover er de ikke gode for farverne vi gør brug af. Man kan beskadige tæppet betydeligt, hvis man bruger standard tæpperens. Vi advarer også mod at bruge ethvert form for klorin-baseret rengøringsmiddel.

Hvis du finder en plet, så prøv at fjerne den med en klud ved at dubbe. Prøv med en sløv kniv, før du bruger noget rengøringsprodukt. Et par dråber opvaskemiddel og en kop varm vand, anbefales for pletfjerning.

Husk; at dubbe istedet for at skrubbe, er den rette måde at rengøre et tæppe fra Sukhi. Når du skrubber kan du gøre skade på tæppet. Vi anbefaler at du starter udefra, og arbejder indad mod midten af tæppet.

Hvad hvis der er oliebaseret plet på tæppet? Prøv først at dubbe pletten med en smule alkohol på en klud. Det er utroligt vigtigt, at du ikke bruger for meget alkohol på pletten. Dette kan beskadige tæppet og gulvet nedenunder. Det kan også lave farlige dampe.

Nogengange er det bedste at overlade pletfjerningsprocessen, til de professionelle. Pletter så som blæk, vin og maling er for det meste bedst at lade de professionelle ordne.