Naima

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Fantastiske tæpper forbedrer liv. Dette er præcist hvordan, vi har det med Naima tæppet. Det er lavet i hånden med omsorg. Det kommer fra utroligt blødt og luksuriøst 100% fåreuld. Disse marokkanske tæpper bærer med sig, et raffineret og rustikt feel.Naima udskiller sig som et signatur Beni Ouarain tæppe. Det er et sandt arvestykke. Vi føler at ved første øjesyn, ved folk at du sætter pris på kvalitets håndværk, og skønhed. Folk vil vide at du har en dyb respekt, for tidsløst kunstværk.Dette tæppe vil helt sikkert charmere dig, med dets håndværk og øjefængende dobbel linje mønstre. Vi ved at du vil både elske og sætte pris på dit Naima tæppe.
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 66846720, emalloc: 63862056
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem