Malika

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Hvis du ønsker et varmt og indbydende mønster, så er dette tæppe for dig. Placér Malika tæppet i hvilket som helst rum i dit hjem. Du vil med det samme se, den enorme respekt for tradition og detaljer, der indgår i tæppet.Beni Ouarain tæpper er specielle tæpper. De er lavet af holdbart og helt naturligt 100% fåreuld. Denne uld er virkeligt blød, varm og behagelig. Disse autentiske tæppe kommer direkte fra deres marokkanske skabere. Disse vævere lever i de barske Mellem Atlasbjerge.Du vil se et design lavet af spændende stamme symboler, i en mørk naturlig farve. Ingen Beni Ouarain tæpper er ens. Dette betyder, at hvert tæppe er originalt stykke kunst.
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 64487424, emalloc: 62332672
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem