Khadija

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Khadija tæppet er et smukt Beni Ouarain tæppe, med stort diamant mønster i hvid, med mørkebrune mønstre. Tæppets standard finish er flad sort med hvid vævning med frynser.Et skønt tæppe er et tæppe, der fanger din opmærksomhed, og kan bringes videre for generationer. De fascinerende geometriske design, du finder i Khadija tæppet, gør nøjagtigt dette. Vi er sikre på, du vil give os ret i, at det vil være en hyggelig tilsætning til dit soveværelse eller stue. Du kan placere det i næsten alle områder, der trænger til et naturligt og tidsløst feel.Disse virkeligt bløde tæpper, er forsigtige vævet i hånden fra 100% naturlige fåreuld. Khadija tæppet repræsenterer, på en naturlig og autentisk facon, den enorme historie bag tæppevævning i Marokko. Vi er ikke i tvivl om, at du vil føle dig forbundet til folket, der lavede dette bløde og behagelige tæppe.
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 69468160, emalloc: 65577312
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem