Aicha

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Leder du efter et unikt tæppe, der er fuld af varme og personlighed? Vi har virkeligt ledt over hele verden, efter sådanne tæpper. Og vi har fundet ud af at, Aicha tæppet, har netop disse karakteristika.Dette ekstremt bløde og luksuriøse Beni Ouarain tæppe, vil helt sikkert få sin del af opmærksomheden. Det har et medium diamant mønster, der løber ned gennem midten af tæppet. Som med alle traditionelle berber tæpper, så fremviser Aicha tæppet et fængende design. Det bringer noget særligt, til alle slags rum, og kan bringes videre for generationer.Leder du efter et anderledes tæppe? Ét der taler direkte til hjertet? Ét der står for varme og respekt for traditioner? Så vil du helt sikkert sætte pris på dette håndlavede tæppe, der kommer direkte fra Atlasbjergene i Marokko!
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 71303168, emalloc: 66905216
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem