Ramesh - håndtuftet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Har du nogensinde ønsket dig et hypnotisk tæppe? Sådan et, der helt sikkert vil påkalde sig opmærksomhed? Med Ramesh-tæppet vil du uden tvivl få masser af komplimenter.

Du vil hurtigt genkende det som et orientalsk tæppe. Men der er et sjovt og unikt tvist ved Ramesh. Det falmede mønster virker som en indbygget overraskelse. Komplekse, geometriske figurer og hvirvlende linjer vil sætte gang i din fantasi. Tæppet vil betage alle, som kigger på det!

Vi opfordrer dig til at røre ved Ramesh-tæppet. Det er fremstillet med omhu af bambussilke og den fineste, newzealandske uld. Fornemmelsen og holdbarheden er uovertruffen. Sukhi har fundet verdens fineste og helt naturlige uld fra New Zealand. Det er den eneste form for uld, vi anvender. Bare en enkelt berøring vil få dig til at forstå hvorfor!

Se også: Ramesh - håndknyttet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndtuftet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:håndtuftet
Produktionstid:Omkring 8 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere: