Rajkishor - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Håndknyttede tæpper er tidskrævende. Man kan roligt sige, at de er lavet af ren kærlighed. Hvorfor tager vores håndværkere sig tid til at skabe tæpper som Rajkishor? Det gør de, fordi de ønsker at bevare tæppefremstillingens traditionsrige kunst. Og de værner om deres arbejde.

Hos Sukhi giver vi vores håndværkere fair lønninger og gode arbejdsforhold. Denne tilgang giver os samtidig mulighed for at tilbyde dig verdens bedste tæpper.

Vi tror på, at Rajkishor er et meget unikt og særligt tæppe. Det kombinerer tidløs elegance med geometriske figurer. Det er et design, som minder om traditionelle orientalske tæpper. Men der er en markant forskel: Som en del af Rajkishor er der på overraskende vis indvævet et brunt mønster. Det uforglemmelige resultat vil imponere dig!

Se også: Rajkishor - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63700992, emalloc: 61929440
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem