Radhika

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Dette håndstrikkede uldtæppe har en helt særlig farve. Lige midt imellem hvid og æggeskalfarvet. Radhika er et tæppe, der kan passe ind overalt. Leder du efter et elegant tæppe med et enkelt udseende? Så er Radhika det oplagte valg.

Vores mål er at få dig til at elske dit tæppe lige så højt, som vi allerede gør. Radhika er fremstillet af blød og lækker uld fra New Zealand. Du får et tæppe, som altid vil være helt vidunderligt at røre ved. Dets varme og hyggelige fornemmelse vil forbløffe dig.

Vores håndværkere får en løn, der er langt højere end det regionale gennemsnit. De har også nogle af branchens bedste arbejdsforhold. Vi værdsætter vores håndværkere. Du vil værdsætte de utrolige tæpper, som Sukhis medarbejdere producerer.

Type:Strikkede uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om strikkede uldtæpper

Om strikkede uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63438848, emalloc: 61796768
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem