Rachana

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Vores grå tæppe Rachana gemmer på en stor kompleksitet. Se nærmere efter, bag det solide, grå førstehåndsindtryk. Mystikken venter bag overfladen på dette strikkede uldtæppe.

Det er en ren fornøjelse at røre ved det tykke og bløde Rachana. Det er vævet af verdens fineste, rene uld fra New Zealand. Rachana har en kompromisløs kvalitet. Begrav fingrene i et Sukhi-tæppe. Så vil du på egen hånd opleve dets charme.

Vi værdsætter i høj grad originalitet. Vi opfordrer vores førsteklasses håndværkere til at være dristige. De kan være kreative, når det gælder farvevalg, vævninger og mønstre. Resultatet er vaskeægte kunstværker. Ikke to af Sukhis tæpper er helt ens. Hvert eneste tæppe er en original og helt unik kreation.

Type:Strikkede uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om strikkede uldtæpper

Om strikkede uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63438848, emalloc: 61810336
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem