Puspa

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Det er fuld af farver og tekstur. Vores strikkede uldtæppe Puspa sprudler af lidenskabelige følelser. En intens lilla står frem mod en grå nuance. Vores håndværkere har tilført en antydning af farvemystik, som er spredt rundt omkring i dette vidunderlige tæppe.

Sukhis tæpper er en favorit blandt indretningsarkitekter. De elsker vores strikkede uldtæppers exceptionelle kvalitet. Tæpperne skaber varme i ethvert hjem eller kontor.

Tæpper fra Sukhi er visuelt slående. Det betagende Puspa er ingen undtagelse. Det er altid en ren fornøjelse at røre ved vores overdådige tæpper. Vores håndværkere er stolte af, at hvert eneste tæppe skiller sig ud. De er originale, skønne, holdbare og noget så behagelige! Sukhis tæpper er en helt særlig oplevelse.

Type:Strikkede uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om strikkede uldtæpper

Om strikkede uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63176704, emalloc: 60971360
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem