Paras

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Så hvorfor er vi så vilde med Paras tæppet? Dette 100% fåreuldtæppe har elegante og energiske mønstre. Vi elsker dets tekstur og vi er vilde med kontrasten. Dette tæppe hører hjemme stort set alle steder.Fåreuld er en favorit når det gælder holdbare tæpper. Det er smukt, åndeligt og nemt at pleje. Du vil også blive glad når du finder ud af at dit tæppes materiale er naturligt og genanvendeligt.Hvad handler en fantastisk indretning egentlig om? Det her synes vi betyder mest. At vælge kunstværk som er af høj kvalitet men som samtidig er tidløse. Fladvævede fåreuldstæpper går aldrig af mode. Og bedst af alt ser fåreuldstæpper stadigvæk fantastiske ud selv efter flere års brug. Hvis du er på jagt efter et unikt tæppe som altid vil få liv i ethvert rum, vil du elske Paras.
Type:Fladvævede tæpper
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:1-2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om fladvævede tæpper

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere: