• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Om Sukhi

På nepalesisk betyder Sukhi "glad".

Hvad er det, der gør os glade? Kort fortalt er det at skabe håndlavede tæpper af højeste kvalitet. At bevare ædle og oldgamle traditioner indenfor tæppefremstilling. Og selvfølgelig også at behandle vores håndværkere med værdighed og respekt.

about-sukhi

Vi er glade for dit engagement

Når du vælger et tæppe fra Sukhi, er du med til at støtte vores værdier. Smilet vil automatisk komme frem, når dit tæppe ankommer til din adresse.

Vi er glade for gode håndværkstraditioner

Vi hjælper håndværkere verden over med at bevare deres traditioner. At fremstille tæpper i hånden er deres kunstform. En kunstform med betydning og historie.

Vi vil aldrig tage til takke ved at bruge maskiner. Traditionerne skal hædres. Det er vigtigt at bevare det gode håndværk, som tæppefremstillingen i sandhed er.

Vi er glade for ordentlige arbejdsforhold

Sukhis håndværkere får en fair løn. Vi er stolte af vores håndværkere og behandler dem ordentligt. Det er med til at få dem til at trives.

Måske har du allerede tænkt over, hvor tæppernes navne kommer fra? Vi har selvfølgelig opkaldt tæpperne efter deres ophavsmænd og -kvinder!

Vi er glade for at sige farvel til mellemmændene

Vi arbejder tæt sammen med de folk, der fremstiller tæpperne. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en lavere pris. Vi har ingen lagerhuse, ingen fysiske butikker og ingen mellemmænd at forholde os til. Kun de smukke tæpper.

I sidste ende gør det en stor forskel.

about-sukhi-nepal

Vi er glade for at høre fra dig

Vi er altid glade for at modtage spørgsmål og feedback. Har du specifikke spørgsmål til et tæppe? Ønsker du at få specialfremstillet noget? Eller har du en anden grund til at kontakte os?

Du må endelig bare spørge løs! Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Bedste hilsener
Sukhi-holdet