Om Sukhi

Hos Sukhi er vores mål ret simpelt. Vi vil forsyne dig med håndvævede tæpper af meget høj kvalitet.

Sukhi betyder ‘glad’ på nepalesisk, og det er præcis hvad folk fortæller os om vores tæpper; de gør dem glade. Folk køber vores tæpper fordi, de ved at de får et fantastisk håndvævet tæppe, og at de køber direkte fra personen som har fremstillet det.

om-sukhi

Vores priser er lavere

Eftersom vi arbejder direkte med de folk, som laver tæpperne, får vi lavere priser. Vi har intet varelager, fysiske butikker eller mellemmænd at bekymre os om. Kun smukke tæpper.

Vores tæpper kan laves efter dine behov

Vores tæpper laves først når du bestiller, så de tilpasses efter dine behov. Så fortæl os endelig hvordan du vil have dit tæppe. Vi lytter!

om-sukhi-nepal

Vi garanterer gode arbejdsforhold

Vi tror på at de talentfulde folk, som laver Sukhi tæpper bør få en god løn og arbejde under fine forhold. På denne måde kan du købe et smukt tæppe, og vide at væveren bliver behandlet godt.

Har du nogensinde tænkt over, hvor navnene på vores tæpper stammer fra? Vi navngiver dem efter de vævere som har fremstillet dem!

Vi er altid velkomne for forslag og din feedback. Spørg os endelig om vores tæpper, hvordan tilpasningen fungerer og andre spørgsmål du nu kunne have.

Mange tak,

Sukhi holdet