• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Om patchwork tæpper

Sukhi håndlavede patchwork tæpper kommer direkte til dig fra Tyrkiet. Denne region er kendt for deres tæpper af verdensklasse. Du vil snart komme til at se hvorfor!

Sukhi patchwork tæpper er til for at være sjove og farverige. Disse håndlavede tæpper er syede sammen fra forskellige tæppestykker. Slutresultatet er et one-of-a-kind stykke kunst.

overdyed patchwork tæpper traditionelle sukhi

En tradition for storartede tæpper

Der er en dybt indgroet tradition for vævning i Tyrkiet. Sukhi er glade for at kunne spille en rolle, i at støtte denne kunstform.

Vi arbejder direkte med væverne af disse patchwork tæpper i Tyrkiet. På denne måde kan vi eliminere mellemanden! Sukhi har ingen varehuse eller butikker. Dette bevirker at du får en fantastisk handel, hver gang du handler med os.

Vores kollektioner

Hvert eneste af vores patchwork tæpper er unikt og er et one-of-a-kind funktionelt stykke kunst. Vi har fire forskellige kollektioner af patchwork tæpper. Alt du får fra Sukhi er blevet dyrket med kærlighed og omsorg.

1. Overdyed patchwork tæpper

Vores kunder elsker den slående effekt der, er resultatet af farveprocessen der bliver udført i hånden.

Vores ‘overdyed’ patchwork tæpper har et virkeligt moderne look. Det faktum at de er farvede to gange, deraf navnet ‘overdyed’, giver dem enorm farve og tiltalende charme.

Dygtige vævere bosat i Tyrkiet laver disse tæpper. Selvom de kommer fra den anden side af kloden, vil disse tæpper falde ind i hvert eneste slags miljø.

Sukhi har 14 forskellige farver at vælge imellem. Disse spændende farver, kan for det meste ikke findes andre steder.

‘Overdyed’ tæpper bygger på traditionen om tidsløse orientalske tæpper, men de gør dette med et moderne flair.

Du vil komme til at elske det pulserende look, blomster- og floralmotiverne har. Disse håndlavede tæpper er virkeligt holdbare, og du vil komme til at sætte pris på dit tæppe i mange år.

overdyed patchwork tæpper sukhi

2. Kelim patchwork tæpper

De såkaldte ‘Kelim’ tæpper genkendes med det samme. De gør brug af en unik fladvævnings knyttestil. Vores kunder elsker dette rustikke look.

Elsker du vintage produkter? Vores kelimtæpper forekommer som et ægte stykke antikvitet. De er imellem 35-60 år gamle, men lad ikke alderen narre dig. De er yderst holdbare og har et stærkt bomuldsunderlag.

Så hvad giver dem dette unikke look og appeal? Kelimtæpper er 50% gedehår og 50% bomuld. Dette giver et one-of-a-kind look.

Kelimtæpper er ideelle for mange slags hjem og stilarter. De kræver opmærksomhed, og de kan puste en masse liv ind i hvilken somhelst slags rum. Disse tæpper er så alsidige at de kan placeres i enhver sammenhæng.

Kelimtæpper fåes i 5 iøjnefaldende farver. Kelimtæpper fremviser de tyrkiske tæppemageres kreativitet og færdighed.

kilim-patchwork-taepper-sukhi

3. Caput patchwork tæpper

Stripede ‘caput’ tæpper laves også i Tyrkiet. Ligesom med alle Sukhi tæpper, bliver disse håndlavet af dygtige vævere.

Disse tæpper bliver nøje vævet i almindelig kelim, og der bliver brugt sort gedehår. Denne kombination bliver så vævet sammen med uld. Slutresultatet er et stribet tæppe, med et meget naturligt og blødt look.

En del af hvad der Sukhis caput tæpper så unikke, er at vi bruger smukke tæpper, der er 35 til 60 år gamle.

Naturligt kelim har et meget rent look. De kan blende ind i en lang række omgivelser.

Der er 7 forskellige, smukke farver at vælge mellem – også i pastel.

Vi elsker denne blanding af bomuld og gedehår. Caputtæpper bliver håndvævet med kærlighed og omsorg. Vi er sikre på at du også vil komme til at elske dem.

caput-patchwork-taepper-sukhi

4. Hemp patchwork tæpper

Vores hemp patchwork-tæpper er altid vævet i hånden. Lidenskaben du finder i disse tæpper, skinder virkeligt igennem. De fåes i 3 farve. Vi føler virkeligt disse tæpper passer ind, i næsten alle omgivelser.

Hemp er én af naturens mest holdbare materialer. Sukhis 100% naturlige hemp tæpper er lavet af 100% naturligt hemp.

Leder du efter noget øko-venligt? Hemp er i sandhed én af de mest naturlige, og mest alsidige tæppeløsninger du kan få. Disse håndvævede tæpper er mellem 35 og 60 år gamle. Deres alder giver charme såvel som varme.

Vi ser at mange indretningsarkitekter og arkitekter, føler sig draget til vores hemp patchwork tæpper. De er glade for deres holdbarhed og alsidighed.

Sukhis hemp tæpper har et flot patchwork design. Hvert tæppe har små uregelmæssigheder der bygger på tæppets charme. Du vil se små forskellige i farve og tone. Dette giver disse tæpper deres dybe fylde.

hemp-patchwork-taepper-sukhi