• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Om kugletæpper

Interesseret i et fantastisk feltkugle tæpper? Vores kugletæpper er håndlavede af vævere i Nepal. Vi tilbyder disse vævere en mulighed for at showcase deres smukke tæpper. Dette gør os stolte hver eneste dag.

om kugletæpper

Kærlighed for håndværket

Hvert tæppe er lavet af tusindvis af håndlavede feltkugler! Kun fantasien sætter grænser. Vores tæpper kan fåes rektangulære og runde, og i et virvar af farver. Du kan være forsikret om, at dit tæppe vil være unikt.

Materialet der bliver brugt i disse tæpper, er 100% nyt og rent uld. Vi får det direkte fra New Zealand. Så snart du ser og rører ét af vores tæpper, vil du opdage at der er ingen substitut.

Sådan driver Sukhi forretning

Når du køber fra Sukhi, kan du være forsikret om én ting; du får dine tæpper direkte fra væverne der laver dem.

Vi har elimineret mellemanden og dyre detailhandlere. Dette betyder vores priser er så meget lavere, end hvad du vil finde hos andre forhandlere.

mod-holdet-i-nepal-sukhi

Vores Fair Trade praksis

Vi har to værksteder i Nepal. Hvor meget tjener personen som har lavet dit tæppe? Mellem to og tre gange standardlønnen i regionen. Dette er fordi vi er så dedikerede til kun at drive forretning under fair trade forhold.

Vores holdkammerater i Nepal har hver deres egen historie. Vi har været i stand til at hjælpe disse kvinder etablere bedre liv, og dette imens de gør et arbejde de elsker.

Mød Hira, Rita og Mina

Tag et øjeblik til at se denne video fra tre af vore vævere i Nepal; Hira, Rita og Mina. Lyt til dem dele deres egne historier i deres egne ord. Gæt hvad der sker når du køber et feltkugle tæppe fra Sukhi… Du bidrager direkte til at forbedre en anden person liv.

Vi forelskede os i kunsten og traditionen af kugletæpper. Vores er at bibeholde den historie. Vi er sikre på du vil forstå hvorfor!