• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Om chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld.

Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.

Hygge i sin reneste form

Hygge er et ord, som især inden for de seneste år er blevet kendt i hele verden. I Danmark er vi selvfølgelig på hjemmebane, når det gælder om at skabe hyggelige omgivelser, som er fuld af varme og komfort. Her passer et tæppe fra Sukhi perfekt ind!

Måske er vores evne til at hygge os netop grunden til, at Danmark regnes for det lykkeligste land i verden.

Historien bag dit tæppe

Kun det allerbedste er godt nok til at være del af Sukhis tæpper. Et Sukhi-tæppe er ikke masseproduceret. Produktionstiden tager omtrent fire uger. Alle vores produkter er komplet håndlavede.

Vores tæpper kommer direkte til dig fra Sukhi. Vi har udeladt mellemmændene. Det giver os stor fleksibilitet i det, vi kan tilbyde! Vores uldtæpper fås i mange forskellige størrelser og farver.

Vores uldtæpper er vaskeægte kunstværker

Chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er rene og skære kunstværker fulde af varme. Deres særlige blødhed opgraderer stort set hvilket som helst hjem. Vores erfaring er, at de fungerer i ethvert rum, der har brug for lidt ekstra hygge. Hos nogle af vores kunder hænger vores tæpper endda på væggen og pynter.

Vores tæpper er mulige at brugerdefinere, og Sukhis tekstildesigner elsker at komme med råd kvit og frit. Spørg hende endelig til råds!

Hvad er forskellen mellem vores chunky uldtæpper og håndstrikkede tæpper?

Begge typer demonstrerer tydeligt vores nepalesiske håndværkeres færdigheder. Lad os se nærmere på tæppernes ligheder og særpræg.

Chunky uldtæpper

Vores chunky uldtæpper er betydeligt tykkere end vores håndstrikkede tæpper. De kaldes nemlig ikke "chunky" uden grund. Når det gælder disse tæpper, kommer uldgarnets tykkelse virkelig til sin ret. Du kan se hver eneste garnmaske.

Chunky uldtæpper er ekstremt markante tæpper. Og så tilføjer de varme, blødhed og energi til alle rum.

Håndstrikkede tæpper

Vores håndstrikkede tæpper er også lavet af det fineste uld. Men ulden er tættere strikket. Strikkede uldtæpper er også filtede. Det gør dem mere robuste end de bløde chunky tæpper.

Det kræver en betydelig indsats og godt med tid at lave et håndstrikket tæppe. Og der er brug for meget store strikkepinde! Vores håndværkere er tålmodige. Det tager tid at skabe det rette resultat.

Sukhis håndstrikkede tæpper elsker at blive betrådt. Så kom bare i gang, og prøv et af disse holdbare, håndlavede tæpper!