• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.

Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!

bomuld & filttæpper-sukhi

Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.

Hvorfor eje et håndvævet tæppe?

Der er mange grunde. Først og fremmest, her er én grund du vil sætte pris på; når du køber et Sukhi tæppe, vil du komme til at eje et unikt stykke kunst.

Derudover er vores håndvævede tæpper utroligt holdbare. De vil holde i generationer. Dit tæppe vil helt sikkert blive et familie arvestykke. Du kan føre det videre til dine børn.

Her er flere detaljer om vores syv håndlavede kollektioner fra Indien.

1. Skårne filt tæpper

Vi elsker vores smukke, skårne filt tæpper her hos Sukhi. Disse tæpper er overens med nutidens trends indenfor design. De er luksuriøse og har innovative træk. Dette gør dem ideelle for indretning af dit hjem.

Hvordan laves vores skårne filt tæpper? Vores vævere i Indien syer disse tæpper i hånden, fra filt lavet af uld fra New Zealand. De bruger utallige individuelle stykker filt.

Det er en sofistikeret og elegant proces. Den finest naturlige slags uldgarn, understreger den fyldige tekstur af tæppet. De er forsigtigt udvalgt af vores team hos Sukhi. Vi vil være sikre på at det er designerkvalitet. Det særlige look og fornemmelse er nødvendigt.

Lidt mere omkring filt; det er ét af de tidligste materialer mennesket har lavet. Tusinder år senere og det bliver stadig brugt.

Vi elsker dets skønhed, varme og styrke. Plus, det er fulstændig øko-venligt.

skårne filt tæpper

2. Filtede garn tæpper i uld

Filtede garn tæpper i uld er lavet af filtet New Zealandsk uld. Du vil se at tæppet, ser ud som om at, det har farverige småsten i det. Det er fordi de tykke linjer af filt optager halvdelen af farven.

Disse tæpper er lavet i Indien med kærlighed. Vores vævere arbejder i ugevis, på at knytte filt-stykkerne sammen. Slutresultatet er virkeligt forbløffende.

Tæpperne fåes i syv unikke farvekombinationer. Du kan være sikker på at finde en farve, der passer perfekt ind i dit hjem. De passer både moderne såvel som klassiske omgivelser.

Du vil komme til at elske disse kompakte tæpper. De bidrager til en opløftende atmostfære. Farvekombinationerne er fyldige og detaljerede. Slutresultatet er virkeligt iøjnefaldende.

De føles bemærkelsesværdigt bløde under dine fødder. Med disse tæpper vil du kunne nyde den bedste tekstur, og de flotteste farver.

skårne filt tæpper

3. Sten tæpper

Er dette tæppe virkeligt lavet af ægte småsten? Sukhi sten tæpper er faktisk lavet af 100% uld, og vi bruger kun det blødeste og højeste kvalitet af uld, fra New Zealand. Det gør en kæmpe forskel.

Vores kunder elsker hvor meget disse tæpper ligner ægte strande, men når du går på dem, mærker du at de er bløde og varme. Det er den perfekte måde, at bringe et stykke af naturen, ind i dit hjem. Det er en spændende tilgang til indretningsdesign!

De inderholder smukke toner af grå, brun og hvid. Det er derfor Sukhis sten tæpper, er ideelle for rum hvor du har brug, for nogle neutrale farver.

Disse detaljerede tæpper er virkeligt komplekse i deres struktur. De tilsætter dybde, og bliv ikke overrasket hvis alle vil røre dit tæppe. De vil se om det virkeligt er sten!

sten tæpper-sukhi

4. Uld loop tæpper

Vil du have et varmt tæppe under dine fødder? Vil du have den uimiskendelige blødhed, der kun kommer fra uld? Det fåes ikke varmere end disse tæpper, og de er holdbare. Dette betyder at du kan stole på, at de kan holde til hverdagsaktiviteter.

Uld loop tæpper er lavet af filtet uld fra New Zealand. Tykke linjer af filt foldes tæt. Dette laver små bobler. Det er en fascinerende effekt, og resultatet er et tæppe, der er virkeligt behageligt.

Vi kan tilbyde seks farver i rektangulære farme. Vælg mellem hvid, sort, grå, elfenbens grå, kamel og brun. Disse neutrale farver komplementerer, det naturlige look og hvordan tæppet føles.

Du kan placere et uld loop tæppe over alt i dit hjem. Ligegyldigt hvor du placerer tæppet, så vil det blive dét der bliver snakket om i rummet.

uld loop tæpper-sukhi

5. Filtflettede tæpper

Vores flettede filtede uldtæpper som er fremstillede i Indien af 100% uld tilbyder noget Ganske specielt. Men hvad er det som gør filtning så specielt? Det er en teknik som gør ulden endnu mere holdbar og fugtbestandig. Derefter bliver ulden omhyggeligt flettet om til et smukt tæppe.

Sukhi’s flettede filtede tæpper findes i seks smukke farver. Vores kunstnere håndfarver dem selv. Og deres størrelser kan tilpasses efter dine behov. Så vælg selv et tæppe som er praktisk, men også luksuriøst.

filtflettede-tæpper

6. Flettede uldtæpper

Hvad hvis ægte glæde var lavet af uld? Så ville det give dig et stort og varmt knus. Det ville minde dig om din yndlings håndstrikkede sweater. Det er i hvert fald hvad vi bliver mindet om, når vi tænker på vores flettede uldtæpper.

Disse tykke, varme tæpper er håndvævede af uld. Og de er utrolig bløde. Nyd de hyggelige kærlighedsvibrationer som leveres sammen med disse uldtæpper. Direkte fra vores vævere til et værdsat sted i dit hjem.

Alle vores flettede uldtæpper er forskellige. Vælg mellem tre forskellige farver. Og de kan tilpasses som du synes!

flettede-uldtæppe

7. Fladvævede tæpper

Fladvævede tæpper er lidt forskellige fra vores andre tæpper. Der er et par grunde til at dette traditionelle indiske tæppe er så unikt.

Først og fremmest er de vævede og ikke strikkede, hvilket giver et meget specielt tæppe. Mønstret kan ses på begge sider.

Fladvævede tæpper leveres uden “uldbunker”, hvilket er uldet som er fæstnet til bagsiden. Hvad betyder det for dig? At du får et tæppe som er helt fladt. Dine møbler kan nemt glide hen over det, og disse tæpper giver ingen plads til støv og snusk.

Vores fladvævede tæpper fra Sukhi findes i fire farver. Tilpas dem som du vil!

traditionelle-indiske-tæppe