• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.

om beni ourain tæpper-sukhi

Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.

Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.

Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.

Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!

Historien bag berber tæpper

For bedre at forstå berber tæpper, må vi kigge på historien bag. Traditionelle berber tæpper blev lavet af Beni Ouarain stammerne. De boede dybt i Marokkos Atlasbjerge.

Tæpper fra særlige får

Atlasbjergene er præcis hvor man finder disse særlige får. Disse mindre får er en af en ældgammel race. De producerer fremragende kvalitetsuld, som er dét der gør Beni Ouarain tæpper så specielle.

Selv idag færdes disse får de hårde Atlasbjerge i Marokko. Vores Sukhi tæpper er håndvævede fra denne særlige fårerace.

om beni ourain-sukhi

Helt naturligt og autentisk

Sætter du pris på landlige tæpper? Så vil du elske Beni Ouarain tæpper.

Disse fantastiske tæpper har en facinerende kvalitet. De forbinder den lange historie bag de berbiske nomadestammer, med moderne interiør.

Tilsæt et autentisk stykke af Marokkos kulturarv i dit hjem.

Et stykke af Marokkos sjæl

Vævernes liv er en del af processen. Kvinderne væver for de meste disse tæpper. De blander kreativt elementer af deres liv ind i tæppets design.

Disse refererer til begivender i naturen. Nogen gange vil du se aspekter af hverdagslivet. Vi har set design af fødsler, fertilitet, natur og kvindelighed. Vi har set landlige historier, såvel som personlige trosretninger.