Nakul - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Prøv at forestille dig, hvordan det ultimative tæppe vil føles? Et håndknyttet tæppe er altid helt vidunderligt at røre ved. Hos Sukhi er vi ivrigt optagede af, hvordan fornemmelsen af et tæppe bør være. Vores tæpper ser ikke bare forbløffende ud. De føles også helt fantastiske.

Det er en kompleks arbejdsproces at fremstille et håndknyttet tæppe. Det viser resultatet også. Nakul er et betagende tæppe. Det kunne sagtens høre hjemme i et kunstgalleri. Og det vil selvfølgelig også uden problemer kunne finde sig til rette i dit hjem.

Nakul-tæppets brede strøg og linjer virker moderne. Det har en dyb tekstur. Det er en ren fryd at betræde det. Nakul er elegant. Det har også en beroligende effekt. Alle, som betragter dette tæppe, vil kunne finde noget nyt, der er værd at udforske.

Se også: Nakul - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63700992, emalloc: 62016304
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem