Muzzafa - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Leder du efter et opsigtsvækkende tæppe? Det håndknyttede tæppe Muzzafa sprudler af liv og af farver. Dette tæppe, som har potentiale til at blive et arvestykke, er vildt og uden begrænsninger.

Stænk af farver er spredt ud over Muzzafa-tæppets uldlærred. Det minder om et moderne maleri! Farverige flader breder sig ud over kunstværket. Med sin fantasifuldhed og betagende kraft er Muzzafa et fremragende valg. Det vil fungere ideelt i mange forskellige slags rum. Men det passer måske særligt godt til moderne design.

En anden faktor har betydning for Muzzafas charme: Tæppet er håndlavet. At håndknytte er en fantastisk arbejdsproces, som bevirker, at du vil kunne nyde tæppet mange årtier fremover. Du kan oplagt placere tæppet på et sted med meget trafik. Muzzafa kan sagtens holde til det. Vi er sikre på, at du vil komme til at elske dette uforglemmelige tæppe!

Se også: Muzzafa - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63963136, emalloc: 61956288
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem