Mohit

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Hvem elsker ikke en blød, grå sweater? Mohit tæppet tager den hyggelige følelse og placerer den direkte på dit gulv. Det er enhver indretningsarkitekts drøm.Elegante tæpper afslører hurtigt deres kvalitet. Mohit tæppet byder på smukke vævede mønstre, som giver det et yderst luksuriøst look. Du vil få glæde af dette smukke kunstværk i dit hjem i mange år.Mohit tæppet er 100% fåreuld og er håndlavet med masser af kærlighed og pleje. Vores team af indiske håndværkere er meget lidenskabelige når det gælder deres arbejde. For de elsker hvad de laver. Vi sikrer samtidig at hver håndværker modtager en fair pris for hans eller hendes arbejde.Leder du efter robust- og holdbarhed? Tæpper som er lavet af fåreuld bliver ikke meget stærkere.
Type:Fladvævede tæpper
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:1-2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om fladvævede tæpper

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere: