• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Mød holdet i Indien

Sukhi holdet i Indien består af vævere. De væver vores tæpper 100% i hånden.

Det er ære at deres håndværk er så traditionsrig. De bruger de samme teknikker, som deres forfædre brugte mange år siden.

mød holdet i indien

Her er et usædvandligt faktum; kun mænd laver disse uld tæpper. Deres vævere bor i byen Bikaner i Indien. Dette mandsdominerede håndværk er meget anderledes ift. traditioner i andre lande.

Disse talentfulde mennesker forsikrer at hvert tæppe er unikt. Hver stykke skal være fuldstændigt one-of-a-kind. Hvert tæppe er et kunstværk.

Helt naturlige materialer

Vi bruger naturlige råmaterialer. Disse fine materialer er i sandhed luksuriøse. Plus, de bliver behandlet med ærbødighed. Dette betyder at de bibeholder, deres fantastiske egenskaber, selv under produktionen.

Kun retfærdige lønninger

Dette er hvorfor Sukhis vævere fortjener at tjene fair lønninger. Vores selskab tillader dem at nå dette mål.

Deres lønninger er omkring 2-3 gange højere end standardindkomsten for regionen! De kan leve behageligt. Deres familier bliver behandlet med omsorg og deres børn kan klare sig godt i skolen.

Væverne nyder også det faktum, at deres arbejde virkeligt betyder noget for køberen. Selv uden for deres fælleskab, bærer deres tæpper betydning og værdi.

Mange af vores indiske vævere har ingen uddannelse. De sætter dog pris på den træning de får gennem os. Vi hører ofte at vores vævere, føler sig stolte af deres arbejde.