Mina

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Dette tæppes dybblå og grå nuancer skaber noget meget imponerende. Forestil dig en vej, som er lavet af sammenvævede farver.

Mina er et tæppe, du kan placere overalt. Det er perfekt på soveværelset eller i gangen. Du kan også placere det på dit kontor. Mina skaber en beroligende fornemmelse i ethvert rum.

Sukhis tæpper føles altid luksuriøse. Prøv at betræde et Sukhi-tæppe. Det får dit hjem til at føles varmere, mere venligt og indbydende.

Ikke alle tæpper er skabt på samme måde. Sukhis tæpper forbinder fantastisk håndværk og fantastiske, naturlige, rene og økovenlige materialer. Glæd dig til at få en visuel og taktil oplevelse ud over det sædvanlige.

Prøv at røre ved et af Sukhis tæpper, eksempelvis Mina. Blot et øjeblik. Så vil du forstå, hvordan Sukhi skiller sig ud fra mængden.

Type:Strikkede uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om strikkede uldtæpper

Om strikkede uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 61387776
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem