Lilamaya

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Lilamaya er tydeligvis et sjovt tæppe. Vi synes, det er tillokkende og smart. Dette strikkede uldtæppe er samtidig ganske legende! Vi elsker sammenvævningen af den livlige limegrønne og den sorte farve.

Sukhis tæpper er luksuriøse. De beder om at blive brugt. Så du kan roligt lade dem være del af dit hverdagsliv.

Det festlige Lilamaya kan klare en del trafik til fods. Du kan placere det stort set hvor som helst. Det kan sagtens overkomme det. Tæppet har kun brug for minimal pleje. Lilamaya vil holde for livet.

Vi anvender udelukkende verdens bedste uld og bæredygtige fremgangsmåder. Sukhi kan tilbyde dig tæpper af exceptionel kvalitet. Vi vil gerne sikre os, at alle vinder. Vores håndværkere får gavn af det. Det får du også.

Type:Strikkede uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om strikkede uldtæpper

Om strikkede uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63438848, emalloc: 61812168
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem