Lala

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

ndien er kendt for deres smukke tæpper. Nogle af verdens fineste tæpper bliver fremstillet i dette land. Takket være Sukhi er det nu muligt for dig at få fat på et af disse tæpper. Uanset hvor du bor, er det nemt at bastille hos os. Om cirka en måned er et håndlavet tæppe på vej hjem til dig. Så nemt er det!Vores tæpper som er lavet af fåreuld tilpasses efter køberens behov og er alle autentiske. De har noget at byde på i ethvert hjem. Tag et nærmere kig på dette fladvævede tæppe. Lala’s berigelse og detaljer forvandler ethvert værelse. Det føles også organisk. Prøv dette rektangulære tæppe i din spisestue eller måske dit soveværelse eller på kontoret. Vi er 100% sikre på at det vil fortrylle dine omgivelser.Tæpper lavet af fåreuld er holdbare og de er også nemme at pleje. De har også naturlige isoleringsegenskaber. Det betyder at Lala tæppet vil sikre at dit hjem er varmt og hyggeligt.
Type:Fladvævede tæpper
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:1-2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om fladvævede tæpper

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 60809400
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem