Kayum

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Det håndlavede Kayum tæppe fra Indien føles rustikt og varmt. Det er blødt men alligevel yderst holdbart, og så kan det bringe en rigtig hyggelig stemning frem. Tæpper bør føje liv til de værelser de placeres i. Takket være Kayum er det muligt for dig at tilføje et nyt element til enhver omgivelse. Uanset om du har brug for et uldtæppe til dit hjem eller kontor, har du fundet det perfekte tæppe.Uldtæpper er yderst charmerende. De tilføjer en speciel berigelse som ikke kan findes andre steder. Og disse unikke og holdbare tæpper passer ind næsten alle steder. Uld tilpasser sig materialets omgivelser og tager ikke engang skade i solen. Vi er ikke i tvivl om at du vil elske dette mesterværk.Vores håndværkere i Indien har med megen tålmodighed fremstillet Kayum-tæppet. Og vi kan tilpasse dette tæppe til enhver stil og størrelse. Det bør være sjovt og berigende at indrette dit hjem. Så kom nu og tilføj noget livsglæde til dit værelse.
Type:Flettede uldtæpper
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om flettede uldtæpper

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63438848, emalloc: 61687536
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem