Kanhaya - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

En blålig ro står frem. Det fortryllende Kanhaya-tæppe er noget helt særligt. Elsker du blå nuancer? Leder du efter et tæppe, der kan gå i arv i generationer? Så har du fundet det perfekte tæppe.

Vi elsker disse sammenflettede, geometriske mønstre og slanke, blå linjer. De er med til at gøre Kanhaya til et uforglemmeligt tæppe. Det er et tæppe, der er både behageligt og stilfuldt.

Kanhaya vil med garanti blive bemærket. Og det er så holdbart. Det vidunderlige tæppe kan sagtens klare at blive placeret i et gennemgangsrum.

Sukhis tæpper er fremstillet af bæredygtige materialer. Vi bruger bambussilke og newzealandsk uld. De håndknyttede tæpper er skabt af vores velkvalificerede håndværkere. De får en fair løn for deres arbejde. Tæpperne, de producerer, er økovenlige. Vi ved, at du simpelthen vil elske tæppet så meget, som vi gør!

Se også: Kanhaya - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63963136, emalloc: 62018744
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem