Kamar

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.685,60 kr

Vores pris: 2.014,20 kr

Udsalgspris: 1.342,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Et godt tæppe er et alsidigt tæppe. Her på Sukhi glemmer vi aldrig dette. Er du på jagt efter et flettet filttæppe som kan bruges overalt? Kamar-tæppet som er håndlavet i Indien af vores dygtige håndværkere, er noget helt specielt. Det hare n neutral grå tone. Det er varmt og blødt. Det er yderst holdbart. Og så vil det med sikkerhed finde en værdsat plads i dit hjem.De tykke flettede design på Kamar-tæppet fortæller meget om tæppets kvalitet. Detaljerne har været i fokus. Og fletningernes mønstre minder os om de rolige bølger i havet. Det har en afslappende og organisk tilstedeværelse. Tæppet vil med sikkerhed passe ind i næsten alle værelser.Holdbare, alsidige og smukke. Disse tre ord beskriver Sukhi’s filtflettede uldtæpper perfekt.
Type:Filtflettede tæpper
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om filtflettede tæpper

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61090128
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem