Kalim

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 2.238,00 kr

Vores pris: 1.678,50 kr

Udsalgspris: 1.119,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Et hvidt flettet uldtæppe er lig med elegance. Tag et kig på det tætflettede mønster på Kalim-tæppet. Det er en fryd for øjnene og en forkælelse for sanserne. Stryg blot dine hænder langs dette uldtæppe. Du vil med det samme mærke kvaliteten.Et neutralt tæppe er det perfekte designtilbehør. Du kan bruge det overalt og forandre ethvert værelse. Har du et værelse som mangler liv og gejst? Så skal du ikke længere bekymre dig. Kalim er en nem løsning som forvandler ethvert værelse. Og du kan gøre det på ingen tid.De håndlavede uldtæpper er unikke og specielle. Uld er et yderst holdbart og genanvendeligt materiale. Det er ideelt for folk som lider af allergier og er brandsikkert.Vores håndværkere i Indien elsker deres arbejde, og deres arbejde betyder meget for dem. Det kan vi se i de resultater de fremstiller.
Type:Flettede uldtæpper
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Bomuld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra:Indien
Højde:2 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om flettede uldtæpper

Om uld & filttæpper

Sukhi har fantastisk uld og filt tæpper fra Indien. Vi kan tilbyde utallige farver, mønstre og stilarter.
Dygtige vævere gør alt arbejde i hånden. Over mange uger, syer de tæpperne sammen, i mange forskellige design og mønstre. Der er noget for enhver smag!
Sukhi tæpper fra Indien er lavet af den fineste slags garn og uld. Alt går igennem forsigtige kvalitetstjek før det når vores kunder. Det er derfor for hovedleverandør af håndvævede tæpper, er fra Indien.
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 65798144, emalloc: 63249760
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem