Kalias - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Krydsningen mellem et snefnug og en stjerne. Det er sådan, vi bedst kan karakterisere Kalias, vores fascinerende, håndknyttede tæppe. Et Sukhi-tæppe er markant. Det er et statement. Blot få tæpper evner at forene geometriske former på kraftfuld vis.

Når det gælder Kalias, har vores eksperthold af håndværkere kombineret fantastiske farver. Grå, grønne og blå nuancer spiller smukt sammen. De forenes i et hav af stjerneformede figurer. Der er en levende og organisk fornemmelse ved tæppet. Det har krævet en stor mængde tid og tålmodighed at lave det.

Vi ønsker, at du skal være stolt af tæppet. Et øjekast hen på et Sukhi-tæppe kan gøre noget særligt. Det kan opmuntre dig og virke inspirerende. Kalias er et glimrende eksempel på, hvordan et fantastisk tæppe bør være.

Se også: Kalias - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 63176704, emalloc: 61220696
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem