Jahid - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Håndknyttede tæpper er det ultimative, når det gælder holdbarhed. Og de er også ultimative, når det gælder skønhed og håndværksmæssige kvaliteter.

Håndknyttede tæpper er designet og vævet af talentfulde håndværkere. De skiller sig ud fra alle de tæpper, du tidligere har set! Detaljeniveauet og udførslen er helt fantastisk.

Vi elsker tæppets markante brug af kontrasterende grå og hvide nuancer. Det minder os om skønheden og storheden af en stjerne, der forvandles til en supernova! Leder du efter et tæppe, der udstråler energi, kraft og indre styrke? Så vil du elske Jahid.

Jahid er fremstilet af 100 % naturlig, tyk og luksuriøs uld fra New Zealand. Det fortæller en historie gennem sit design og sin skønhed. Hos Sukhi tror vi på bæredygtighed og gode arbejdsforhold. Det bliver afspejlet i hvert eneste tæppe, vi fremstiller.

Se også: Jahid - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 64225280, emalloc: 61992288
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem