Irshad - håndknyttet

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 8.952,00 kr

Vores pris: 6.714,00 kr

Udsalgspris: 4.476,00 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Festlige Irshad er fuld af kompleksitet og charme. Det har neddæmpede, elegante og slanke linjer, som legende let kombineres med boblende cirkler. Det er en helt fortryllende dans.

Tæppets brune og hvide nuancer betyder, at det kan passe med hvilken som helst farvesammensætning i rummet og enhver form for indretning. Vi foreslår, at du placeret Irshad i et rum med meget trafik. På den måde kan det få den opmærksomhed, det fortjener. Det er et tæppe, der kræver at blive beundret!

Det kræver enorm tålmodighed og håndværksmæssig kunnen at væve et langtidsholdbart kvalitetstæppe. Håndværkerne, der fremstiller det smukke Irshad besidder både talent og ekspertise. Tæppets skønhed er kombineret med den bedste newzealandske uld og bambussilke. Det gør det betagende Irshad til et uforglemmeligt og klassisk tæppe.

Se også: Irshad - håndtuftet tæppe

Type:Moderne orientalske tæpper - håndknyttet
Materiale:Uld & bambus silke
Underlag:100% Bomuld
Produceret:Håndknyttet
Produktionstid:Omkring 12 uger
Fra: Indien
Højde: 1 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om moderne orientalske tæpper

Om moderne orientalske tæpper

Orientalske tæpper er kendt for deres holdbarhed og skønhed. Og sådan har det været i hundredvis af år. I forhistoriske tider har orientalske tæpper været regnet blandt verdens mest skattede ejendele. Blot et fåtal af ting har sådan et omdømme!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61210456
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem