• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
Indretningsarkiteker & arkitekter

Velkommen til Sukhi. Hvis du er indretningsarkitekt eller arkitekt, og du leder efter noget nyt og smukt til dine klienter, så er du kommet til det rette sted. Vi vil meget gerne hjælpe dig med din vision.

indretningsarkiteker & arkitekter-sukhi

Sukhi arbejder tæt med indretningsarkitekter og arkitekter på mange måder. F.eks. tilbyder vi en speciel 10% rabat på køb over 500$. Kunne du tænke dig et gratis farvekort eller vareprøver? Vi vil meget gerne sende dem til dig.

Hvis du leder assistance mht. design, kan vores private tekstildesignere arbejde med dig. Ligegyldigt hvilken slags support du kunne have brug for, så kan vi tilbyde ekspertise og assistance.

Vores kærlighed for håndlavede tæpper

Her er hvad du bør vide om designet; vi fokuserer på tilpasning til dine behov!

Du kan virkeligt få hvilken somhelst størrelse, farve eller form.

De dygtige vævere der laver vores tæpper, elsker at tilpasse deres håndværk. Vi har forsynet specialfremstillede tæpper til alt fra luksus villaer, hoteller, restauranter og mange andre interessante steder.

Du kan være sikker på at det endelige produkt, vil overgå dine klienters forventninger.

indretningsarkiteker & arkitekter

Føler du dig inspireret?

Vi opfordrer dig til at kigge på vores Inspirationsside, for at få idéer om hvad du kan gøre. Email os hvis du har brug for flere detaljer. Vi hjælper dig med hvilke somhelst spørgsmål du kunne have.

Vær opmærksom på; rabatter kan ikke blive tillagt med tilbagevirkende kraft på køb foretaget før godkendelse.