Indra

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Indra er et skønt og inspirerende tæppe. Du kan placere det i ethvert rum. Dette chunky tæppe vil bidrage til atmosfæren med sin harmoni.

Harmoni er omdrejningspunktet for alt, vi gør hos Sukhi. Vi producerer tæpper på etisk og miljøvenlig vis. Vi går op i lykkefølelse.

Indras smukke, grå vævning bidrager med noget særligt. Det er med til at gøre det til et tæppe, der kan placeres overalt. Det kan ske med den største lethed. Vi mener, at der skal være noget ubesværet over tæpper.

Du vil straks kunne føle og se Indra-tæppets kvaliteter. Det vil straks finde sin naturlige plads lige meget hvor i dit hjem. Vi ønsker at levere vaskeægte harmoni direkte til dig.

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60658256
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem