Naima - Gråt

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.431,60 kr

Vores pris: 2.573,70 kr

Udsalgspris: 1.715,80 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Sukhi går meget op i kvalitet og detaljer. Det ses i hvert eneste af vores tæpper af høj kvalitet.Det grå Naima Beni Ouarain tæppe findes i en smuk grå farve. Det består af elegante frynser og et mønster med hvide linjer. Vores Marokkanske vævere bruger kun naturlig og holdbar uld. Det er smukt og tilpasser sig enhver temperatur. Slutresultatet er et livligt og fortryllende tæppe. Det vil uden tvivl tilføje varme til dine omgivelser. Dette tæppe passer perfekt ind i ethvert hjem. Og du kan tilpasse størrelsen som du ønsker.Vores tæpper er kun lavet af materialer af høj kvalitet. De er håndlavede af de dygtigste vævere. Vi elsker vores tæpper. Det ved vi at du også vil.Også tilgængelige:Naima - Rundtog Naima - Hvidt
Type:Beni Ouarain tæppe
Materiale:100% Uld
Underlag:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 6-12 uger (afhængig af størrelse).
Fra:Marokko
Højde:2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om Beni Ouarain tæpper

Om Beni Ouarain tæpper

Er du vild med traditionelle stilarter? Ønsker du dig et tæppe, du kan give videre efter generationer? Så har vi noget fantastisk netop for dig.
Beni Ouarain tæpper er nogle af de mest komfortable tæpper du vil opleve. De er lavet af 100% fåreuld og er 100% ufarvede.
Disse arvestykketæpper er lavet til dem der virkeligt sætter på alt naturligt. De er indbegrebet af varme og luksus.
Alle berber tæpper deler en signaturstil med geometriske design. Det er et klassisk design for ethvert rum. Du kan forvente at se mørke, brune linjer og forme på hvid og crème-farvet baggrund. Du vil også se symboler. De fortæller en ægte historie fra hver vævers liv.
Hvis du leder efter noget virkeligt blødt under dine fødder, eller noget for at holde dig varm om natten, så er disse tæpper ideelle!
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61010832
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem