Gita

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Lilla har længe været værdsat som en royal og sofistikeret farve. Sådan én, der på iøjnefaldende vis giver et varigt indtryk.

Gita har en dyb og kraftfuld lilla farvenuance. Dette chunky uldtæppe er simpelthen uforglemmeligt. Samtidig har det en ren hyggefaktor. Tæppet vil omslutte dig med varme og velvære.

Vi holder af at kunne tilbyde vores kunder kraftfulde tæpper. Vi elsker store og markante statements. Gita har en imponerende farve. Derudover har det en perfekt vævning. Det vil nemt tage pladsen som midtpunktet i ethvert rum.

Sukhis tæpper er bæredygtige og økovenlige. Med fremstillingen af dem hjælper vi med at bevare tæppefremstillingens ædle og ældgamle kunstform. Ethvert Sukhi-tæppe er en unik, håndlavet kreation. Vi lover dig én ting: Du vil komme til at elske dit Sukhi-tæppe mange år ud i fremtiden.

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere: