• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION

Help Center

 

SUKHI
Arbejder I med indretningsarkitekter, arkitekter og stylister?
Jep! Vi elsker designere og vi er glade, for at du har fundet os. Vi arbejder tit med indretningsarkitekter, arkitekter og stylister. Vi er glade for at kunne tilbyde dygtige indretningsarkitekter, arkitekter og designere eksklusive rabatter på mange produkter. Klik blot her for at finde ud af mere.
Det lader til at der er en fejl i mit tæppe. Hvad skal jeg gøre?
Hos Sukhi er vi alle dedikeret 100% til kvalitet. Alle vores produkter undergår forsigtige checks, men fejl kan stadig forekomme. Hvis du modtager et tæppe med fejl, så kontakt os med et billede af problemet, så vi kan finde ud af hvordan vi bedst løser situationen. Vi skal nok finde ud af det.
Er der gratis forsendelse hos Sukhi?
Det er der ihvertfald! Vores forsendelse er altid gratis.
Er der yderligere importomkostninger eller beskatninger, jeg skal bekymre mig om?
Nix. Sukhi sørger for alle beskatninger for dig. Hvis du nogensinde bliver beskattet for nogen somhelst grund, så kontakt og så refunderer vi dig beløbet med det samme.
Er det muligt at spore hvor langt min ordre er nået?
Intet problem. Vi har gjort sporingen effektiv og pålidelig. Kontakt os blot, og vi vil give dig din ordrestatus. Så snart dit tæppe er færdigt, sender vi dig en email med din sporingsinfo. På denne måde ved du hele tiden, hvor langt dit tæppe er fra dit hjem.
Er det muligt at ændre leveringsadressen, efter jeg har bestilt?
Ja, du kan godt ændre leveringsadressen efter du har udfyldt din ordre. Bare kontakt os og så ændrer vi den. Husk dog; hvis dit tæppe allerede er sendt, kan vi ikke ændre leveringsadressen. I denne situation kan du risikere at skulle betale et yderligere leveringsgebyr.
Er det muligt for jer, at hjælpe mig med min tæppebestilling?
Ja. Vi har professionelle, private tekstildesignere til at hjælpe dig. Email os blot med dine spørgsmål og idéer, så vores designere kan hjælpe dig helt gratis.
Er det nødvendigt med et underlag under mit tæppe?
Et underlag vil ikke skade dit tæppe, og der er mange fordele ved det. Underlag er ikke mindst en god idé på steder med meget trafik. Et underlag hjælper med at holde et tæppe på plads, så det ikke glider eller bunker sammen. Det kan også have en ekstra blød eller dæmpende effekt. Et underlag er dog ikke en nødvendighed for Sukhis tæpper.
Er Sukhis tæpper omfattet af garanti?
Ja. Alle vores tæpper leveres med to års garanti. Garantien dækker fabrikationsfejl vedrørende håndværk eller materialer i en periode på to (2) år gældende fra købsdatoen. Vi vil efter vores skøn reparere eller erstatte tæppet uden beregning. Normal slitage er ikke omfattet af garantien. Kontakt os venligst i tilfælde af garantikrav.
Har I et showroom?
Nej, og vi er stolte af det faktum. Når du arbejder med Sukhi, arbejder du direkte med væverne, der laver dit tæppe. Vi har intet showroom og dette tillader os at tilbyde vores lave priser. Hvis du ønsker, kan du altid bestille vareprøver af det fleste af vores tæpper, for et mindre beløv. Bare kontakt os.
View all
FELT_BALL_RUGS
Er der vareprøver for hvert feltkugle tæppe på jeres hjemmeside?
Ja. Vi kan endda sende vareprøver af speciallavede feltkugle tæpper for et mindre beløb.
Er det muligt at bestille en vareprøve?
Ja, helt sikkert! Vi er glad for at kunne tilbyde vareprøver af disse vidunderlige tæpper. For et mindre beløb sender vi dig en vareprøve. På denne måde kan du opleve kvaliteten på klods hold. Det er nem at bestille en vareprøve fra hvert tæppes produktside.
Er jeres kugletæpper af samme kvalitet som Hay’s Pinocchio tæppe?
Ja. Sukhis kugletæpper og Hay Pinocchio kugletæpper er begge håndlavede i Nepal af 100% uld. Begge slags kugletæpper er af ekstrem høj kvalitet, og lavede til at holde længe.
Har I et farvekort jeg kan bruge?
Ja! Vi vil meget gerne forsyne dig, med et farve for et mindre beløb.
Hvad er størrelsen på de feltkugle der bliver brugt i Sukhi feltkugle tæpper?
Feltkuglerne der bliver brugt, er for det meste 2cm i diameter.
Hvilke materialer er brugt i jeres kugletæpper?
Vi bruger kun de bedste materialer – 100% rent, nyt uld fra New Zealand. Vi putter stor omsorg i at vælge farvestoffer, dvs. udelukkende ikke-giftige, AZO-frie og non-allergiske farvestoffer bruges. Du vil aldrig finde farlige stoffer, affaldsmaterialer eller billige materialer i vores tæpper. Desværre er der firmaer derude, som fylder deres feltkugler op med affaldsmaterialer for at spare omkostninger. Vi ville aldrig gøre dette med vores tæpper. Du vil kunne se og føle forskellen.
Hvor mange feltkugler indgår der i hvert tæppe?
I gennemsnit kræver det 4,000 til 5,000 feltkugler for at lave ét tæppe. Hver eneste feltkugle er også håndlavede. Wow!
View all
PATCHWORK_RUGS
Er det muligt at bestille et patchwork tæppe i en anden farve, form eller størrelse?
Ja, vi laver dit Sukhi tæppe i enhver farve, form og størrelse du kunne ønske dig. Bare skriv til os, så går vi igang!
Er et skridsikkert underlag nødvendigt for mit Sukhi tæppe?
Ja, vi mener et skridsikkert underlag er en god ide. Skridsikre underlag er en billig løsning for at stabilisere dit tæppe.
Hvilke materialer bliver brugt i jeres tæpper?
Vi er stolte af det faktum, at vi udelukkende bruger kvalitetsmaterialer. Hvert tæppe er lavet af forskellige 100% naturlige fibre. Vi bruger uld, gedehår, hemp og bomuld. Farvestofferne vi bruger er ikke-giftige, AZO-frie og ikke allergifremkaldende.
View all
BENI_OURAIN_RUGS
Hvilke materialer bliver brugt i tæpperne?
Vores Beni Ouarain tæpper er lavet af Marokkansk uld. Denne uld er fuldstændig naturlig. Den er ren og ufarvet. Du vil kunne se de brune geometriske mønstre i ulden.
Hvor lang tid tager det at lave mit Beni Ourain tæppe?
Hvert Beni Ourain tæppe er håndlavet til hver kunde. Processen starter når vi modtager din ordre. Der er meget arbejde involveret i processen. Du kan forvente at hvert tæppe vil tage mindst 8-12 uger. Hvis du bestiller et meget stort tæppe, kan det tage omkring 12 uger. ‘Meget stort’ vil sige større end 3 meter. Så snart vi er færdige, bliver tæppet sendt til dig. Vi emailer dig sporingsdetaljer hurtigst muligt.
Kan jeg bestille et Beni Ouarain tæppe i en anden størrelse?
Helt sikkert! Vores vævere kan kreere Beni Ouarain tæpper i enhver størrelse. Fortæl os blot hvad du har brug for. Skal du bruge et berber tæpper designet efter et specifikt rum? Så kontakt os. Vi giver dig en pris med det samme.
Kan jeg bestille et Beni Ourain tæppe uden frynser?
Intet problem! For det meste syer vi frynser på hvert tæppe, men vi kan ændre tæppet efter dine behov. Hvert tæppe er håndlavet til vores kunder. Dette betyder, at vi kan bruge det design du helst vil have. Vi kan også springe frynserne over, bare skriv til os!
Tæller frynserne med i selve tæppets mål?
Nej. Den angivne størrelse på tæppet inkluderer ikke frynserne.
View all
WOOL_AND_FELT_RUGS_FROM_INDIA
Bliver der brugt børnearbejde til at producere jeres tæpper?
Alle tæppermagere hos Sukhi er voksne. De er indiske vævere som får en retfærdig løn. Tæppe produktion i Indien er en alvorlig sag. Mange vævere spiller en rolle i at opdrætte og klippe får. Nogen af dem sørger også for vegetabilske farvestoffer. Deres egenskaber bliver givet videre fra én generation til den næste. Børn bliver aldrig involveret i arbejdet. De ser blot på og lærer.
Har I tips til, hvordan man vurderer kvaliteten af et orientalsk tæppe?
Vi elsker dette spørgsmål! Ja, vi har flere gode råd. Først og fremmest må vi understrege vigtigheden af materialernes kvalitet. Sukhi bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer til at fremstille vores tæpper. Vi elsker sådan noget som bambussilke. Vi bruger desuden gerne den fineste uld fra New Zealand. En anden faktor, du bør forholde dig til, er tæppets knudeantal. Antallet af knuder skal være højt. Det betyder, at tæppets kvalitet også er højere. Her kommer en tredje essentiel faktor: Vælg altid et håndlavet tæppe. Maskinfremstillede tæpper er sjældent af høj kvalitet. Ja, du kan finde maskinfremstillede tæpper, der er billigere. Men de vil simpelthen ikke holde så længe som håndlavede tæpper. Vælg altid et håndlavet tæppe uden undtagelse! På den måde er der større sandsynlighed for, at du anskaffer dig et kvalitetstæppe.
Hvordan måler jeg for at være sikker på, at jeg køber et tæppe i den rette størrelse?
Kunder laver tit to fejl. Den ene er at de køber et tæppe der er for småt. De andet problem, er at de måler deres spisestue, men glemmer at sørge for stole, der trækkes ud fra under bordet. Så hvordan måler man korrekt? Tænk over hvor stort dit tæppe kunne være maksimalt, og hvor småt det kunne være. Spørgsmål? Bare send os en email med dine idéer og spørgsmål. Vi vil glædeligt give dig gratis råd og inspiration.
Jeg har kæledyr og/eller børn. Bør jeg vente med at anskaffe et uld tæppe?
Uldtæpper er heldigvis utroligt holdbare. Deres knob er vævet ekstremt tæt. Dette er hvorfor det er stort set umuligt, for kæledyr og børn at ødelægge dem.
Jeg har mit eget design, som jeg gerne vil skabe et orientalsk tæppe ud fra. Kan jeg få Sukhi til at fremstille mit helt eget personlige tæppe?
Bestemt. Vores team er vilde med at fremstille specialdesignede tæpper. Vi kan udforme stort set hvilket som helst tæppedesign efter din smag. Du kan vælge lige det, du ønsker dig. Du kan bestemme farven, størrelsen, designet og deslige. Du skal bare sende os dit design. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!
Tilbyder Sukhi flere tæppekvaliteter og er det muligt at bestille en vareprøve?
Ja, kontakt os gerne for nærmere information!
Vil mit tæppe falme?
Sukhi tæpper gør brug af en fortræffelig farveproces. Deres materialer er også fremragende. Før vi laver garnet om til et tæppe, vasker vi det mange gange. Det bliver også vasket mange gange, efter tæppet er færdigt. Hele denne proces forsikrer farven på den bedst mulige måde. Dette er hvorfor vores farver ikke løber ud eller falmer.
View all
CLEARANCE_RUGS
Det tæppe jeg ønskede at købe fra jeres lagersalg er udsolgt. Bliver det tilgængeligt igen i fremtiden?
Vores tæpper på lager er helt unikke. Når et tæppe er solgt, er der ikke stor sandsynlighed for, at den samme model igen bliver tilgængelig. Men vi kan muligvis fremstille et lignende tæppe. Kontakt os venligst. Vi vil prøve at hjælpe dig så godt vi kan.
Hvad med kvaliteten på tæpperne på lagersalg?
Sukhi har meget høje kvalitetsstandarder. Det bliver du glad for at vide. Alle varerne på vores lagersalg lever med garanti op til disse standarder. Men hvad hvis dit tæppe leveres skadet eller ødelagt? Kontakt os venligst med det samme. Vi løser problemet for dig. Og det gør vi hurtigt.
Hvor hurtigt bliver tæpper fra jeres lagersalg afsendt?
Tæpper fra vores lagersalg bliver afsendt inden for en uge. Vi deler forsendelsesoplysningerne med dig. Det gør vi så snart vi har sendt dit tæppe afsted.
Hvorfor har I tæpper på lagersalg?
Der er mange grunde til at vi har tæpper på vores lagersalg. Nogle gange er de blevet brugt i et photoshoot til et billedblad. I andre tilfælde har vi fremstillet dem til kommende kollektioner. De kan også være en del af en kollektion der er udgået. Nogle gange kan de endda være eksemplarer til større projekter. Tæpperne på lagersalg er aldrig brugte. De er altid i samme høje kvalitet som vores andre tæpper.
Kan jeg returnere et tæppe fra jeres lagersalg?
Disse tæpper kan ikke returneres. De fås til gengæld til store rabatter. Derudover er de ofte solgt til langt under produceringsprisen. De koster mindre end materialerne, vævernes løn og forsendelsesomkostningerne til sammen.
View all