Chandvakala

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Butikspris: 3.879,20 kr

Vores pris: 2.909,40 kr

Udsalgspris: 1.939,60 kr

+ gratis fragt

Beskrivelse

Detaljer

Chandvakala er vævet med stor omhu og lidenskab. Arbejdet udføres med enorme strikkepinde!

Chandvakala har en fredsommelig, naturligt brun nuance. Det er håndlavet og helt unikt. Dette chunky uldtæppe får alt det bedste ud af naturens ultimative tæppemateriale. Vores håndværkere anvender ren uld. De transformerer det til rå og kraftfulde kunstværker.

Uldens tiltrækningskraft og værdi handler ikke kun om udseendet. Det er ekstremt holdbart og utroligt blødt at røre ved. Tæpper af ren, naturlig uld som Chandvakala tigger om at blive berørt.

Prøv at placere tæppet derhjemme. Vi er sikre på, at du vil elske den måde, det fremstår. Du vil ligeledes nyde dets ultrabløde fornemmelse.

Type:Chunky uldtæpper
Materiale:100% Uld
Produceret:I hånden
Produktionstid:Omkring 4 uger
Fra: Nepal
Højde: 2-3 cm
Spørgsmål?:[email protected]

Om chunky uldtæpper

Om chunky uldtæpper

Er du på udkig efter noget superblødt og hyggeligt? Vores chunky uldtæpper og strikkede uldtæpper er fremstillet af verdens fineste og blødeste, newzealandske uld. Én af årsagerne til strikkede tæppers popularitet er, at de er usædvanlige. Folk elsker tæpper, der skiller sig ud fra mængden. Samtidig er de skabt med en traditionel teknik, der er testet gennem tiden. Denne teknik er opskriften bag de mest behagelige hyggetæpper.
Más información:
Mere:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60664080
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem