• SUKHI
  • HJÆLP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • INSPIRATION
WOOL_AND_FELT_RUGS_FROM_INDIA
Bliver der brugt børnearbejde til at producere jeres tæpper?

Alle tæppermagere hos Sukhi er voksne. De er indiske vævere som får en retfærdig løn. Tæppe produktion i Indien er en alvorlig sag. Mange vævere spiller en rolle i at opdrætte og klippe får. Nogen af dem sørger også for vegetabilske farvestoffer. Deres egenskaber bliver givet videre fra én generation til den næste. Børn bliver aldrig involveret i arbejdet. De ser blot på og lærer.

Har I tips til, hvordan man vurderer kvaliteten af et orientalsk tæppe?

Vi elsker dette spørgsmål! Ja, vi har flere gode råd. Først og fremmest må vi understrege vigtigheden af materialernes kvalitet. Sukhi bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer til at fremstille vores tæpper. Vi elsker sådan noget som bambussilke. Vi bruger desuden gerne den fineste uld fra New Zealand. En anden faktor, du bør forholde dig til, er tæppets knudeantal. Antallet af knuder skal være højt. Det betyder, at tæppets kvalitet også er højere. Her kommer en tredje essentiel faktor: Vælg altid et håndlavet tæppe. Maskinfremstillede tæpper er sjældent af høj kvalitet. Ja, du kan finde maskinfremstillede tæpper, der er billigere. Men de vil simpelthen ikke holde så længe som håndlavede tæpper. Vælg altid et håndlavet tæppe uden undtagelse! På den måde er der større sandsynlighed for, at du anskaffer dig et kvalitetstæppe.

Hvordan måler jeg for at være sikker på, at jeg køber et tæppe i den rette størrelse?

Kunder laver tit to fejl. Den ene er at de køber et tæppe der er for småt. De andet problem, er at de måler deres spisestue, men glemmer at sørge for stole, der trækkes ud fra under bordet. Så hvordan måler man korrekt? Tænk over hvor stort dit tæppe kunne være maksimalt, og hvor småt det kunne være. Spørgsmål? Bare send os en email med dine idéer og spørgsmål. Vi vil glædeligt give dig gratis råd og inspiration.

Jeg har kæledyr og/eller børn. Bør jeg vente med at anskaffe et uld tæppe?

Uldtæpper er heldigvis utroligt holdbare. Deres knob er vævet ekstremt tæt. Dette er hvorfor det er stort set umuligt, for kæledyr og børn at ødelægge dem.

Jeg har mit eget design, som jeg gerne vil skabe et orientalsk tæppe ud fra. Kan jeg få Sukhi til at fremstille mit helt eget personlige tæppe?

Bestemt. Vores team er vilde med at fremstille specialdesignede tæpper. Vi kan udforme stort set hvilket som helst tæppedesign efter din smag. Du kan vælge lige det, du ønsker dig. Du kan bestemme farven, størrelsen, designet og deslige. Du skal bare sende os dit design. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Tilbyder Sukhi flere tæppekvaliteter og er det muligt at bestille en vareprøve?

Ja, kontakt os gerne for nærmere information!

Vil mit tæppe falme?

Sukhi tæpper gør brug af en fortræffelig farveproces. Deres materialer er også fremragende. Før vi laver garnet om til et tæppe, vasker vi det mange gange. Det bliver også vasket mange gange, efter tæppet er færdigt. Hele denne proces forsikrer farven på den bedst mulige måde. Dette er hvorfor vores farver ikke løber ud eller falmer.